傲娇零次元

Shall Never Surrender  (MY name is 蛋铁)
Shall Never Surrender(永不放弃)是CAPCOM公司著名动作冒险游戏《鬼泣4》主题曲,这首曲子前半段曲风激情,后半段则带忧伤(本曲还有琴音版纯音乐,在通关后评分记录里,另有一番韵味)整首歌曲贯彻Nero和Kyrie之间的感情,感动众多玩家,作为鬼泣迷的必听之歌。
歌词翻译鬼泣4》英文主题曲
英文名:Shall Never Surrender
中文名:永不放弃
歌手:Jason"Shyboy"Arnold of Hypnogaja
前半段The time has come and so have I
那刻来临,该我出场
Dante ,Trish and Lady

All I have laugh cause you came to die
我嘲笑你们的自取灭亡
The damage done the pain subsides
疼痛过后
And I can see the fear clear when I look in your eye.
我仍可看到你眼中清晰的恐惧
I never kneel and I never rest
我绝不下跪而且我将永不停息
You can tear the heart from my chest
你可以从我胸中撕裂我的心脏
I'll make you see what I do best
但我会让你看到什么是我的极限
I'll succeed as you breathe your very last breath
当我成功之时便是你的死期来临之日!
Now I know how the angel fell [just kneel]
现在我明白天使为何堕落(跪下)
I know the tale and I know it too well [just bow]
我知道那个传说,了解的太多(屈服)
I'll make you wish you had a soul to sell [soul to sell]
我会让你渴望拥有灵魂可以出卖(出卖灵魂)
When I strike you down and send you straight to hell
当我打到你,送你去西天的时候
My army comes from deep within
我的力量从深处而来
Beneath my soul--beneath my skin
潜藏在我的灵魂里——寄寓在我的血肉里
As you're ending, I'm about to begin
当你黄昏没落时便是我的崛起之日
Nero

My strength His bane and I will never give it in.
我拥有这力量,便是他的灾难,我绝不会舍弃它
I tell you now I'm the one to survive
现在告诉你,我是最后的赢家
You never break my faith to my stride
你无法从我前行的脚步中摧毁我的信念
I'll have you choke on your own demise
我会让你葬身于自己的阻碍之中
I make the angel scream, and the devil cry
我让天使尖叫,让恶魔痛哭
后半段(带有女伴声,歌词一致)
My honored brethren
我亲爱的兄弟姐妹们
We come together
我们来到一起
To unite as one
为了团结一致
Against those that are damned
相对于那些罪人
We show no mercy
《鬼泣4》全家福

我们不会仁慈
For we have none
因为我们一无所有
Our enemy shall fall
我们的敌人将倒下
As we apprise
当我们告知
To claim our fate
要掌握我们的命运时
Now and forever
从现在直到永远
We'll be together
我们将在一起
In love and in hate
同爱,同恨
最后四句:They will see. We’ll fight until eternity
他们会看到,我们将战斗至永生永远。
Come with me.We'll stand and fight together
和我一起来吧,我们将并肩作战。
Through our strength we’ll make a better day
以我们的力量,可以创造更美好的明天
Tomorrow we shall never surrender
即使在将来,我们也永不屈服
(以上资料出自百度)
@孤寂的风 @报复社会馒头卡 @中野梓 @比那名居天子 @Lucifer @幻想杀手 @雪风YUKIKAZE @迷失の猫

大王09f79152d202.jpg 最近因为身体又出了问题...所以很久没有上线了 我错了

话说这个好像是鬼泣4的主题曲 也是NERO的战斗音乐

赞一个哦 真的不错

不能播放OYZ

好吧 我来板凳

很震撼,谢谢楼主分享

看到鬼泣老是想到了混沌军势

Lucifer 发表于 2013-7-26 00:46
看到鬼泣老是想到了混沌军势

虽然很像...但是根本不一样有木有

okm95 发表于 2013-7-26 07:13
虽然很像...但是根本不一样有木有

ARPG玩多了感觉都一样哦